Kort om ZAGROS FORLAG

ZAGROS FORLAG (ZP: Zagros Publishing) er en nykommer i forlagsbransjen. Zagros er navnet på en fjellkjede i Kurdistan. ZP er et allment og uavhengig kulturforlag, som ble etablert i Norge i august 2004. ZP utgir bøker innen alle litterære genrer. Høy kvalitet  skal prege innhold, form og presentasjon. Vi kommer til å være spesielt oppmerksom på kvalitetslitteratur fra Skandinavia og Mesopotamia, som kanskje ikke har vært så tilgjengelig i Norge tidligere.

Zagros Forlags visjon er å være et dynamisk og vitalt internasjonalt forlag med spennende prosjekter, som vekker interesse ut over landegrensene. Forlagsdriften er basert på utvikling og salg av gode bøker og andre forlagsprodukter. Kjernevirksomheten i forlaget er å få fram de gode forfatterene og utvikle de gode bøkene.

Vårt mål er at hvert år å utgi en liten, men interesant liste med kvalitetslitteratur, som det skal være en glede å presentere stor allsidighet: Oversatt-og norsk skjønnlitteratur særlig innen historie, humorbøker og noe kunstlitteratur, men også bøker med mer spesifikt byggende verdier,  faktainnhold som vil være interessant for et bredere publikum..

ZAGROS FORLAG er til enhver tid interessert i kontakt med både unge og mer etablerte forfattere som har spennende prosjekter